Solutii arhivare documente

Arhivare electronica

arhivare electronica

Serviciile de arhivare electronica a documentelor, arhivare digitala, conversie de fisiere si imagini digitizate ale documentelor scanate, implementare de soft de arhiva digitala, completeaza lucrarile de scanare RoScan.ro

Documentele in format digital se pot introduce in arhiva electronica prin scanare, prin importarea fisierelor in aplicatie de arhiva sau prin asocierea intre index si o cheie din baza de date, in functie de solutia de management al documentelor. Pentru oricare dintre solutiile alese pentru realizarea arhivei electronice exista suport si iar integrarea se face conform procesului definit inainte de scanarea a documentelor sau cu integrarea acestora pe parcursul desfasurarii achizitiei de imagini.

In situatia in care beneficiarul are deja o solutie de arhiva electronica proprie instalata, stocarea directa in Sharepoint sau in cloud, ori daca se doreste realizarea unei solutii simple pe un server de fisiere sau cu baze de date si cu cautarea documentelor dupa diferite criterii si introducerea de indici, RoScan.ro scaneaza documentele in toate formatele ce permit utilizarea directa sau integrarea cu arhiva electronica deja existenta ori ce urmeaza a fi implementata.

Dupa scanarea documentelor din arhiva, clientii pot opta pentru arhivarea si depozitarea documentelor in cutii, prelucrarea arhivei fizice pe care o scanam sau distrugerea documentelor confidentiale.

Scanarea pentru arhivare electronica

Oricare ar fi solutia aleasa de client pentru gestionarea arhivei electronice, RoScan.ro asigura scanarea documentelor in format digital la aceeasi calitate. Primul pas in realizarea arhivei electronice se face prin preluarea de imagini ale documentelor din arhiva fizica existenta cu echipament specializat de scanare. Captura de imagine la scanarile pentru documentele tipice de birou se efectueaza la rezolutii cuprinse intre 200 – 300 dpi, alb-negru sau color, la diferite valori ale luminozitatii si altor parametri ce difera in functie de natura si starea documentelor scanate. Dupa procesare, livrarea imaginilor se face in formate electronice foarte accesibile ca PDF, PDF/A, JPEG, TIF - care se pot integra cu usurinta in diferite sisteme de management al documentelor arhivate electronic. Pentru mai multe detalii, completati formularul "Cerere de oferta scanare".

Legea arhivarii electronice

"Legea privind arhivarea documentelor in forma electronica nr 135/2007" a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 345 din 22 Mai 2007 si intra in vigoare din 25 Mai 2007. Continuare: arhivare electronica, Legea arhivarii electronice 135/2007 (text integral).

Cerere de oferta scanare