Servicii scanare

Scanare in locatia unde se afla arhiva

scanare documente

RoScan efectueaza servicii de scanare documente si arhivare electronica cu preluare de arhiva sau la locatia unde se afla arhiva.

In cazul documentelor confidentiale, a celor care nu se preteaza la transport, ori al proiectelor de lunga durata, RoScan executa lucrari de scanare la locatia beneficiarului.

Daca se solicita deplasare de echipament de scanare si operator la locatia clientului, programarea lucrarii trebuie facuta din timp. 

Arhivare documente scanate

In functie de termenii agreati pentru fiecare lucrare in parte, serviciile RoScan.ro pot include lucrari specifice de pregatire si post-scanare:

 

Pentru alte tipuri de servicii de arhivare:


*servicii disponibile in functie de termenii agreati pt. fiecare lucrare in parte, pentru detalii se va consulta oferta personalizata
 

Tipuri de documente si lucrari de scanare

Scanare rapida pentru cele mai solicitate tipuri de documente.

scanare documente  

Preturi scanare

Oferta financiara pentru scanarea arhivei se formuleaza in general per pagina scanata si livrata in format digital.

Preturile citate pentru scanarea arhivei depind de volumul arhivei de documente ce trebuiesc scanate. In cazul anumitor tipuri de documente, pentru a putea cita un pret este necesara o comanda minima pentru un numar determinat de pagini.

Pretul scanarii in cazul deplasarii la locatia beneficiarului lucrarii nu include deplasarea operatorului si transportul echipamentului.

In principiu, fiecare lucrare este unica, prin numarul paginilor, crieriile diferite de indexare, formatul fisierelor electronice in care se transpune arhiva fizica, termenul de livrare, etc.

De aceea, cea mai simpla si mai rapida cale de a determina pretul este formularul de cerere de oferta scanare.

Imediat dupa completare, RoScan va lua legatura telefonic cu solicitantul pentru a formula o oferta adecvata lucrarii respective.

Cerere de oferta scanare