Servicii scanare

Scanare documente la locatia arhivei

scanare documente

RoScan efectueaza servicii de scanare documente si arhivare electronica la sediul firmei beneficiarului in Bucuresti zona metropolitana.

Serviciile de scanare in deplasare la sediu se pot oferi pentru volume de documente de minim 100 bibliorafturi (30,000 pagini).

Pentru lucrarile de scanare sunt necesare deplasare de echipament de scanare si operator la locatia clientului, deci programarea lucrarii trebuie facuta din timp.

 

Digitalizare documente

In functie de termenii agreati pentru fiecare lucrare in parte, serviciile RoScan.ro pot include lucrari specifice de pregatire si post-scanare:


*servicii disponibile in functie de termenii agreati pt. fiecare lucrare in parte, pentru detalii se va consulta oferta personalizata
 

Tipuri de documente si lucrari de scanare

Scanare rapida pentru cele mai solicitate tipuri de documente.

scanare documente  

Preturi scanare profesionala

Oferta financiara pentru scanarea arhivei se formuleaza in general per pagina scanata si livrata in format digital.

Preturile citate pentru scanarea arhivei depind de volumul arhivei de documente ce trebuiesc scanate. In cazul anumitor tipuri de documente, pentru a putea cita un pret este necesara o comanda minima pentru un numar determinat de pagini.

Pretul scanarii in cazul deplasarii la locatia beneficiarului lucrarii poate include deplasarea operatorului si transportul echipamentului, in functie de volumul contractat si tipul de scanere necesare.

In principiu, fiecare lucrare este unica, prin numarul paginilor, crieriile diferite de indexare, formatul fisierelor electronice in care se transpune arhiva fizica, termenul de livrare, etc.

De aceea, cea mai simpla si mai rapida cale de a determina pretul este formularea unei cereri de oferta pentru scanare.

Imediat dupa completare, RoScan va lua legatura telefonic cu solicitantul pentru a formula o oferta adecvata lucrarii respective.